lørdag den 8. januar 2011

Nye vapper

Vapper
Lille OakleySå kom der endelig vapper på Daneborg, hvilket er helt igennem fantastisk. De er virkelig dejlige og er simpelthen så sjove. Da vi kom hjem fra efterårsrejsen havde gnisterne flyttet dem udenfor, så nu løber de frit rundt på stationen og laver sjove og underlige ting.

Det er sjovt som de har forskellige personligheder. Jeg har altid været meget modstander af folk som taler med deres kæledyr, som om de rent faktisk forstår hinanden. Men jeg må så indrømme at det er svært at lade være, når man først kommer ind i den verden, men helt så slemt bliver det nu aldrig. Det jeg vil frem til er, at man sagtens kan se de forskellige personligheder i hundene, eks. hvem er stærkest, hvem er lidt sky, hvem tåger bare rundt og hvem skal bare ud og opleve verden.

Svært at tro at han kan lave ballade


I øjeblikket render der 8 hvalpe rundt leger her, de tre ældste er døbt af slædehold 1. De hedder Inaluk, hendes brødre hedder Bisse og Oakley. Det er klart Oakley der svinger dirigentstokken i det kuld og sommetider må vi lige have fat i ørerne på ham. Når han er ved at æde Inaluk.

Så er der de 2 næstældste: Karen og Becca, døbt af slædehold 3.(opkaldt efter serien Californiacation som er et stor hit heroppe) Karen er klart den sødeste af de to, desværre er hun en lille smule sky, hvorimod Becca bare tonser derudaf.Oakley og Inaluk
De tre rosiner i pølseenden er døbt af slædehold 7 og opkaldt efter 3 tidligere legender på fodboldlandsholdet: Preben Elkjær, Frank Arnesen og Jan Mølby. Her er det fuldstændig umuligt, at komme uden om Jan Mølby. En lille hvid hund med sort maske. Jan er stort set aldrig hjemme hos sin mor og sine brødre, han er altid ude og lave et eller andet og skal helst være med i ALT. Det sker, at han løber ned til Oakley og så skal de to nok både få støbt nogle kugler og helt sikkert også fyre dem af. Når Oakley så bliver træt af Jan, får han bare nogle tæv. Men Jan er fuldstændig ligeglad, så finder han bare på noget nyt. Ham griner vi ret meget af Det er især sjovt når han er væk og der står to mand og råber ”JAAAAAAAAAN” ud over hele stationen.

Preben og Frank er også et par hurtige drenge, men de er for det meste i nærheden af deres mor.De er alle sammen nogle dejlige hunde, det bliver spændende når de skal deles ud på slædeholdene!!Bisse hjælper til med optællingen i tele.

 Jeg vil prøve at smide lidt flere billeder ind af de andre vapper

Ingen kommentarer:

Send en kommentar